Η επόμενη ημέρα είναι εδώ

Η επόμενη ημέρα είναι εδώ

Η έξυπνη αναζήτηση, ο καινοτόμος θησαυρός νομικών όρων και οι σύγχρονες τεχνολογίες διασύνδεσης και αυτομάθησης, καθιστούν την Qualex την επόμενη μέρα των βάσεων νομικών δεδομένων. Η Qualex απαντάει στοχευμένα, μαθαίνει γρήγορα και επικαιροποιείται καθημερινά.

Εντοπίστε την ακριβή απάντηση που ψάχνετε μέσα από τις  προηγμένες λειτουργίες και τα νομικά εργαλεία που προσφέρουν οι εναλλακτικές συνδρομές πρόσβασης στην Qualex. Το μεγαλύτερο έργο νομικής πληροφορικής της τελευταίας 20ετίας από τα εργαστήρια τεχνολογίας (Lex Labs) της Νομικής Βιβλιοθήκης με την συνδρομή top experts, ερευνητικών κέντρων και εταιριών τεχνολογίας είναι εδώ.

Για τον Δικηγόρο, την Επιχείρηση, το Δημόσιο

Για τον Δικηγόρο, την Επιχείρηση, το Δημόσιο
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Qualex προσφέρει επικαιροποιημένη πρόσβαση στο πλήρες κείμενο της Ελληνικής Νομοθεσίας διασυνδεδεμένο με χιλιάδες αποφάσεις όλων των βαθμίδων των δικαστηρίων, χιλιάδες τίτλους, βιβλίων, επιστημονικών περιοδικών, διοικητικών εγγράφων, υποδειγμάτων, Checklists, Διαγραμμάτων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και μιας σειράς από Νομικές Εργαλειοθήκες που επικεντρώνονται στη διευκόλυνση της καθημερινής πρακτικής του Δικηγόρου, της Επιχείρησης και κάθε είδους Οργανισμού.

Ingenious Qualex IQs : Έξυπνα εργαλεία και εφαρμογές

My Alerts

H Qualex «μαθαίνει» τις εξειδικευμένες ανάγκες του χρήστη και μπορεί να συνεχίσει να αναζητεί για λογαριασμό του συνεχώς. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις κατηγορίες περιεχομένου (πχ νομοθεσία) και τις συγκεκριμένες θεματικές που σας ενδιαφέρουν και αφήστε την Qualex να σας ενημερώνει εξατομικευμένα για κάθε τροποποίηση ή άλλη επικαιροποίηση προκύψει στο μέλλον.

Non stop Search

Αν κατά τη διάρκεια της αναζήτησης δεν εντοπίσατε αυτό που θέλετε ή διακόψατε την αναζήτηση σας για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει πρόβλημα. H Qualex «θυμάται» τι είχατε αναζητήσει και αν δεν το έχετε βρει μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσει να το αναζητά για όσο χρόνο εσείς ορίσετε στο μέλλον. Για κάθε νεότερο που εντοπίζει θα ειδοποιήστε μέσω mail.

Case Workflow

Διαγραμματική απεικόνιση απαιτούμενων διαδικασιών για το χειρισμό χιλιάδων υποθέσεων που εμπλουτίζονται και επικαιροποιούνται συνεχώς. Με δυνατότητα προσθήκης υπενθύμισης και συγχρονισμό του calendar για να μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό.

Thesaurus

Ένα δομημένο εργαλείο ελεγχόμενου λεξιλογίου που αποτελείται από 64 Θεματικές Ενότητες (τομείς δικαίου) με ειδικότερους νομικούς όρους ιεραρχημένους σε επίπεδα και δομημένους με λογικές νοηματικές σχέσεις μεταξύ τους, που επιτρέπουν εννοιολογική επεξεργασία των ερωτημάτων του χρήστη. Αποτέλεσμα: ευκολότερη και γρηγορότερη αναζήτηση.

Προηγμένες λειτουργίες αναζήτησης και διασύνδεσης

Πλήρες περιεχόμενο, πλήρως διασυνδεδεμένο
Πλήρες περιεχόμενο, πλήρως διασυνδεδεμένο
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα καταχωρείται το πλήρες και σε ιστορικό βάθος δεκαετιών κείμενο της νομοθεσίας, νομολογίας, βιβλιογραφίας αρθρογραφίας, διοικητικών εγγράφων κ.α. πλήρως διασυνδεδεμένων μεταξύ τους χωρίς να χρειάζεται να προστρέχετε σε άλλες πηγές.
Πιο στoxευμένα
Πιο στoxευμένα
Η Qualex συνδυάζει περιεχόμενο με ευφυία για να σας φθάσει σε αυτό που θέλετε πιο στοχευμένα και γρήγορα από ποτέ. Εισάγετε την λέξη/φράση που επιθυμείτε μέσα από την απλή αναζήτηση ή επιλέξτε μέχρι 19 κριτήρια εξειδίκευσης μέσα από τη εξειδικευμένη αναζήτηση.
Ιστορικό Αναζήτησης
Ιστορικό Αναζήτησης
H Qualex αποθηκεύει αυτόματα το ιστορικό της αναζήτησης που έχετε κάνει βήμα-βήμα μαζί με όλα τα κριτήρια που έχετε χρησιμοποιήσει. Την επόμενη φορά που θα τα χρειαστείτε, σας περιμένουν εκεί.
Δημιουργία Φακέλων Υποθέσεων
Δημιουργία Φακέλων Υποθέσεων
Δημιουργήστε «φακέλους» αναζήτησης εξατομικευμένα για κάθε υπόθεση σας και οργανώστε τις αναζητήσεις σας με βάση τις υποθέσεις που χειρίζεστε. Κερδίστε χρόνο, πηγαίνοντας κατευθείαν σαυτό που χρειάζεστε κάθε φορά. Χαρακτηρίστε τα «Αγαπημένα» αποτελέσματα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, αποθηκεύονται αυτόματα.
Πρόσβαση από παντού (web, app, mobile)
Πρόσβαση από παντού (web, app, mobile)
Κάντε την έρευνά σας απ΄ όπου και αν βρίσκεστε – στο δρόμο, στο δικαστήριο, στο γραφείο. Η Qualex προσαρμόζεται στο κινητό, tablet, υπολογιστή σας, παρέχοντας την ίδια εμπειρία χρήσης για να ολοκληρώσετε απρόσκοπτα το έργο σας.
Πλήρης διασύνδεση με την οικογένεια εφαρμογών ALMA neXT
Πλήρης διασύνδεση με την οικογένεια εφαρμογών ALMA neXT
Εάν είστε ήδη χρήστης του ALMA πλέον έχετε δυνατότητα πρόσβασης στην Qualex μέσα από το λογισμικό που χρησιμοποιείτε καθημερινά με μοναδικά πλεονεκτήματα αναζήτησης πληροφοριών ad hoc για τις υποθέσεις που χειρίζεστε και επιπλέον, ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων, παρακολούθηση της πορείας της υπόθεσης κ.α. 
Προσθήκη Ιδιόχειρων Σημειώσεων
Προσθήκη Ιδιόχειρων Σημειώσεων
Κρατήστε τη σημείωση σας στο περιθώριο ή σε οποιοδήποτε σημείο του κειμένου σας ενδιαφέρει και διατηρήστε τη εκεί για οποιαδήποτε χρήση στο μέλλον.
Qualex Forum
Qualex Forum
Το σημείο συνάντησης των χρηστών της Qualex. Ανταλλάξτε απόψεις και αναζητήστε χρήσιμες πληροφορίες για θέματα που σας ενδιαφέρουν μεταξύ των χρηστών της πλατφόρμας.
Legal Calculators
Legal Calculators
Υπολογιστικά εργαλεία δικαιοπρακτικών τόκων και τόκων υπερημερίας. Υπολογισμός δικαστικών εξόδων, νομικών προθεσμιών και διεκπεραίωσης εργασιών.​ Όλα σε ένα σημείο, για εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα.​

Γίνε συνδρομητής on-line και ξεκίνησε άμεσα την αναζήτηση

Χρειάζεστε βοήθεια;

anchor link
Εγγραφήκατε επιτυχώς στο newsletter!
Η εγγραφή στο newsletter απέτυχε. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Αρθρογραφία, Νομολογία ή Σχόλια | Άμεση ανάρτηση | Επώνυμη ή ανώνυμη | Προβολή σε χιλιάδες χρήστες σε όλη την Ελλάδα