Κατηγορίες Περιεχομένου

Επιλέξτε μία από τις κατηγορίες περιεχομένου που σας ενδιαφέρει

20 Επιστημονικά περιοδικά

Το πλήρες περιεχόμενο εκατοντάδων χιλιάδων σελίδων 20 επιστημονικών περιοδικών από το πρώτο έτος της έκδοσής τους έως σήμερα.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΔΙΚΑΙΟ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ & ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΔΙΚΑΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (πρώην ΔiΜΕΕ), ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΘΕΩΡΙΑ & ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΙΟΝΙΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΔΙΚΑΙΟ, ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΥΝήΓΟΡΟΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Νέα βιβλιογραφία στην Qualex

Δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις βιβλίων

Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι από όλους για τα πιο πρόσφατα νομικά νέα

iQs logo

Ingenious Qualex : Έξυπνα εργαλεία και εφαρμογές

My Alerts

H Qualex «μαθαίνει» τις εξειδικευμένες ανάγκες του χρήστη και μπορεί να συνεχίσει να αναζητεί για λογαριασμό του συνεχώς. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις κατηγορίες περιεχομένου (πχ νομοθεσία) και τις συγκεκριμένες θεματικές που σας ενδιαφέρουν και αφήστε την Qualex να σας ενημερώνει εξατομικευμένα για κάθε τροποποίηση ή άλλη επικαιροποίηση προκύψει στο μέλλον.

Non stop Search

Αν κατά τη διάρκεια της αναζήτησης δεν εντοπίσατε αυτό που θέλετε ή διακόψατε την αναζήτηση σας για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει πρόβλημα. H Qualex «θυμάται» τι είχατε αναζητήσει και αν δεν το έχετε βρει μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσει να το αναζητά για όσο χρόνο εσείς ορίσετε στο μέλλον. Για κάθε νεότερο που εντοπίζει θα ειδοποιήστε μέσω mail.

Case Workflow

Διαγραμματική απεικόνιση απαιτούμενων διαδικασιών για το χειρισμό χιλιάδων υποθέσεων που εμπλουτίζονται και επικαιροποιούνται συνεχώς. Με δυνατότητα προσθήκης υπενθύμισης και συγχρονισμό του calendar για να μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό.

Thesaurus

Ένα δομημένο εργαλείο ελεγχόμενου λεξιλογίου που αποτελείται από 64 Θεματικές Ενότητες (τομείς δικαίου) με ειδικότερους νομικούς όρους ιεραρχημένους σε επίπεδα και δομημένους με λογικές νοηματικές σχέσεις μεταξύ τους, που επιτρέπουν εννοιολογική επεξεργασία των ερωτημάτων του χρήστη. Αποτέλεσμα: ευκολότερη και γρηγορότερη αναζήτηση.

Γίνε σήμερα συνδρομητής on-line, εύκολα και γρήγορα!​

Με την πλατφόρμα αναζήτησης νομικού περιεχομένου της Νομικής Βιβλιοθήκης έχετε πλήρη πρόσβαση σε τεράστια ποικιλία περιεχομένου νομοθεσίας, νομολογίας, αρθρογραφίας, βιβλιογραφίας, υποδειγμάτων, λημμάτων και λοιπών εγγράφων.

Qualex : Η Eπόμενη Μέρα

  • Το μοναδικό εύρος περιεχομένου & διασύνδεσης με καθημερινό εμπλουτισμό
  • Η έξυπνη αναζήτηση
  • Τα καινοτόμα εργαλεία χρήσης & πλοήγησης
  • Ο διαρκώς ανανεούμενος θησαυρός νομικών όρων
  • Οι σύγχρονες τεχνολογίες διασύνδεσης και αυτομάθησης

καθιστούν την Qualex την Επόμενη Μέρα στην έρευνα, αναζήτηση και αξιοποίηση όλων των πηγών νομικού περιεχομένου.

Είπαν για την Qualex

Επιλέγουν την Qualex

Αρθρογραφία, Νομολογία ή Σχόλια | Άμεση ανάρτηση | Επώνυμη ή ανώνυμη | Προβολή σε χιλιάδες χρήστες σε όλη την Ελλάδα
anchor link
Εγγραφήκατε επιτυχώς στο newsletter!
Η εγγραφή στο newsletter απέτυχε. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.