Παράβλεψη Περιεχομένου
Κεντρικό Μενού
Δευτερεύον Μενού
Σύνδεση
Περιεχόμενο
Αναζήτηση
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Υποσέλιδο
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ
opens mobile menu
Γρήγορη Πλοήγηση
Δωρεάν Περιεχόμενο
Έγγραφα επικαιρότητας
Περιοδικά
Βιβλία
Εφαρμογές
Περιεχόμενο
Νομοθεσία
Νομολογία
Βιβλιογραφία
Αρθρογραφία
Διοικητικά Έγγραφα
Υποδείγματα
Περιοδικά
κλείσιμο
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Γρήγορη Πλοήγηση
Δωρεάν Περιεχόμενο
Έγγραφα επικαιρότητας
Περιοδικά
Βιβλία
Εφαρμογές
Περιεχόμενο
Νομοθεσία
Νομολογία
Βιβλιογραφία
Αρθρογραφία
Διοικητικά Έγγραφα
Υποδείγματα
Περιοδικά
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
FORUM
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Home
Περιεχόμενο
Νομοθεσία
ΥΑ 1783/253371/2022 Τεχνικός Κανονισμός για τον καθορισμό των ελαχίστων χαρακτηριστικών που πρέπει να καλύπτονται κατά την εξέταση και των ελαχίστων προϋποθέσεων για τη διενέργεια της εξέτασης ορισμένων ποικιλιών καλλιεργούμενων φυτικών ειδών, σε συμμόρφωση προς τις Οδηγίες 2003/90/ΕΚ (L 254) και 2003/91/ΕΚ (L 254), όπως ισχύουν μετά και την τελευταία τροποποίησή τους με την εκτελεστική Οδηγία (ΕΕ) 2022/905 της Επιτροπής (L 157), καθώς και σχετικές εθνικές διατάξεις
ΥΑ 1783/253371/2022 Τεχνικός Κανονισμός για τον καθορισμό των ελαχίστων χαρακτηριστικών που πρέπει να καλύπτονται κατά την εξέταση και των ελαχίστων προϋποθέσεων για τη διενέργεια της εξέτασης ορισμένων ποικιλιών καλλιεργούμενων φυτικών ειδών, σε συμμόρφωση προς τις Οδηγίες 2003/90/ΕΚ (L 254) και 2003/91/ΕΚ (L 254), όπως ισχύουν μετά και την τελευταία τροποποίησή τους με την εκτελεστική Οδηγία (ΕΕ) 2022/905 της Επιτροπής (L 157), καθώς και σχετικές εθνικές διατάξεις (Η απόφαση αυτή αρχίζει να ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2023 ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ)
Θεματική ενότητα:
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ
,
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ - ΑΛΙΕΙΑ
,
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ - ΕΝΩΣΙΑΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Είστε
συνδρομητής
Qualex; Συνεχίστε την ανάγνωσή σας, αφού πρώτα συνδεθείτε
Σύνδεση
Επιθυμείτε να
αποκτήσετε πρόσβαση
στο πλούσιο περιεχόμενο της Qualex;
Ξεκινήστε εδώ
anchor link